Terapeutka a zakladatelka Intitutu Moderní Lásky Markéta Šetinová o Randění, kvalitních vztazích a s3ggsu, které jsou důležitými tématy většiny z nás. Z randící aplikace, přes první schůzky, ke vztahu a intimitě s blízkostí vede (někdy) dlouhá cesta. Jak se ve dnešním světě randění zorientovat, jak komunikovat a co dělat? To už může být oříšek. Proto se dnes bavíme se zakladatelkou Institutu Moderní Láska – Markétou Šetinovou. Probereme společně trendy ve vztazích, nezávazný s3ggs a initimitu, red flags, kompromisy a přeceňování, i “efektivní” přístupy k randění. Máte se na co těšit!

Kde začít? Jak se dnes lidé seznamují? A jaké první kroky udělat, abych si vedl/a dobře? “Frustrace k randění patří” Jak s ní pracovat? Co komunikovat a co ověřeně zaujme pozornost? Jak ve vztazích pracovat sám se sebou?

Partnery epizody jsou: Fondee.cz – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.fondee.cz/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Unikátní platforma na investování v ČR, kterou sami používáme. Navštiv ⁠⁠⁠www.Fondee.cz⁠⁠⁠ a zadej kód “BWA” pro 3 měsíce investování zdarma! Začni třeba už s 1000,- // Investování se pojí s riziky.