Ráda bych tě pozvala k hluboké meditaci, která vznikla během mimořádně silného období Lví brány na Healing Festivalu. Původní záměr této meditace byl propojit se s individuální energií a podstatou naší osobnosti. Ale síla tohoto času otevřela ještě hlubší téma – propojení s národní identitou Čechů a Slováků, s hrdostí a moudrostí, kterou v sobě jako národy neseme.

Tuto sílu vnímáme často jen při společných událostech, jako jsou vítězství ve sportu nebo překonávání katastrof. Ale co kdybychom ji mohli probouzet a čerpat z ní každý den? Tato meditace tě provede cestou zpět k tvým kořenům, k místu, kde tvá duše kdysi řekla: “Ano, toto je můj domov.”

Prostřednictvím této meditace se spojíš nejen s energií svého národa, ale i s hlubokým pocitem domova ve svém vlastním srdci. Je to výzva vrátit se k tomu, co v nás po staletí proudí – k síle, která nás spojuje, chrání a inspiruje. Najdi si chvíli pro sebe, uvolni se a nech se vést zpět k podstatě toho, kdo jsi, k moudrosti a síle, která se skrývá v tvé krvi i v duši.

Těším se na společnou cestu.