18 033 zhlédnutí 6. 6. 2024 ✪ Pro členy už 28. května 2024Bizardní ekonomický vývoj 🇪🇺🇺🇸❗️🇨🇳🇷🇺 Jak Čína investuje? Konsfiskace Ruských aktiv? Vojenské cvičení Číny a Ruska? Světový vliv Číny? USA kdo skutečně vládne? Čína se rychle zbavuje amerických dluhopisů? Čína a USA spolupráce v roce 2011? Evropské globální peskování bez koncepce. Hedvábná stezka Číny? Jak Čína uvažuje globálně? Co říká americká administrativa? Ekonomické analýzy doc. Ing. Ilona Švihlíková, Ph.D.

Vliv Číny na celý svět? Společná vojenská cvičení Číny a Ruska? Amerika vytvořila blok Ruska a Číny. Čína největším světovým investorem. Rusko je šestá největší politika na světě? Zbavují se amerických dluhopisů. Prohlášení Trumpa? Jaké jsou ambice Indie? Obrovské nákupy zlata. Světový vliv Číny a Ruska roste. Spojení Číny a Ruska. Transakce Ruska a Číny probíhají v národních měnách. Jak dopadne Evropa? Jiná cesta pro Evropu? Ekonomické analýzy doc. Ing. Ilona Švihlíková, Ph.D.

Natočeno 23.5. 2024 v Praze 💫🇨🇿 Podpořte přípravu rozhovorů a diskuze na téma “vize z krize” nebo se staňte členem Inovace Republiky. Rádi bychom více natáčeli v regionech inspirace, příběhy a veřejné akce ve stylu moderovaného dialogu ke stále více polarizované společnosti. Číslo transparentního účtu: 12122128/2010. Do poznámky napište “DAR”.