Objednávka mincí Štěstí národa🇨🇿 Křišťálové údolí v ČR? Muzeum České mincovny? Hologramová ražba? Olympijské medaile? Výroba komunitní mince Štěstí národa? Průběh výroby mince? Jak vzniká medaile – mince Štěstí národa? Jak probíhá ražba? Rozhovor s panem Ing. Stanislavem Bachtikem k aktuálnímu procesu výroby první mince (medaile) Inovace Republiky.

OBJEDNÁVKA PRVNÍ MINCE IR – ŠTĚSTÍ NÁRODA http://platforma.inovacerepubliky.cz/…

Staňte se členem klubu 🇨🇿INOVACE REPUBLIKY – podpořte pravidelně tvorbu a rozvoj vysílání:    / @inovacerepubliky  

Natočeno v červnu 2024, Jablonec nad Nisou 💫🇨🇿 Podpořte přípravu rozhovorů a diskuze na téma “vize z krize” nebo se staňte členem Inovace Republiky. Rádi bychom více natáčeli v regionech inspirace, příběhy a veřejné akce ve stylu moderovaného dialogu ke stále více polarizované společnosti. Číslo transparentního účtu: 12122128/2010. Do poznámky napište “DAR”.

* * *

Inovace Republiky – Snažíme se přinášet spolupráci při hledání nových cest, sdílení myšlenek a podporovat kreativní diskuzi, která má přispívat k většímu porozumění a jednotě mezi lidmi. Cílem je vytvářet otevřené prostředí, sdílet vize, inspirovat se a postupně tak vytvářet ideovou základnu k vědomé transformaci společnosti.